سخنگوی ترامپ: گزینه‌های حضور در دولت آتی آمریکا پیام‌های تهدیدآمیز دریافت کرده‌اند

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۰۷

کارولین لیویت، سخنگوی رییس‌جمهوری منتخب آمریکا، روز چهارشنبه هفتم آذر در بیانیه‌ای اعلام کرد چندین گزینه دونالد ترامپ برای دولت آینده این کشور، در ساعات اخیر هدف اقداماتی از جمله تهدید به بمب‌گذاری و تماس‌های تهدیدآمیز قرار گرفتند. اف‌بی‌آی نیز این گزارش را مورد تایید قرار داد.

لیویت گفت این تهدیدات شامگاه سه‌شنبه و بامداد چهارشنبه انجام گرفتند و مجریان قانون به‌سرعت برای اطمینان از امنیت افراد وارد عمل شدند.

با این حال، او در مورد ماهیت این تهدیدها و اهداف آن‌ها توضیحی ارائه نکرد.

الیز استفانیک، نماینده نیویورک در کنگره آمریکا و گزینه ترامپ برای نمایندگی این کشور در سازمان ملل، در بیانیه‌ای اعلام کرد خانه شخصی او هدف تهدید بمب‌گذاری بوده است.

استفانیک افزود او به همراه همسرش و پسر سه ساله‌شان در حال رانندگی از واشینگتن به سوی شهرستان ساراتوگا در ایالت نیویورک بودند که از تهدید مطلع شدند.

به گفته او، مقام‌های مسئول و پلیس کنگره ایالات متحده بلافاصله اقدامات لازم را در بالاترین سطوح به انجام رساندند.

یکی از سخنگوهای اف‌بی‌آی در همین رابطه گفت این نهاد از تهدیدهای متعددی که اعضای دولت آتی آمریکا و همچنین گزینه‌های عضویت در آن را هدف قرار می‌دهند، آگاه است و با شرکای خود در این زمینه همکاری می‌کند.

او افزود: «ما تمام تهدیدات احتمالی را جدی می‌گیریم و مثل همیشه، مردم را تشویق می‌کنیم که فورا هر چیزی را که مشکوک می‌دانند، به مجریان قانون گزارش دهند.»

وزارت دادگستری آمریکا و دونالد ترامپ هنوز در خصوص تهدیدات صورت گرفته اظهار نظر نکرده‌اند.

در ماه‌های گذشته دو تلاش برای ترور ترامپ خبرساز شده بود. روز ۲۳ تیر ترامپ در تجمع طرفداران خود در ایالت پنسیلوانیا هدف گلوله قرار گرفت و از ناحیه گوش مجروح شد.

ترامپ بار دیگر در ۲۵ شهریور در پالم بیچ فلوریدا هدف سوءقصد قرار گرفت. او از این دو حمله جان سالم به در برد.

سخنگوی رییس‌جمهوری منتخب آمریکا در ادامه اظهارات خود گفت شماری از تهدیدات اخیر از طریق ارسال گزارش‌های دروغین به نهادهای مسئول انجام شده و هدف آن، کشاندن نیروهای پلیس به منازل افراد بوده است.

لیویت تاکید کرد: «ترامپ الگوی ماست و اقدامات خطرناکی از قبیل ارعاب و خشونت مانع از فعالیت ما نخواهد شد.»

پیش‌تر و در شهریورماه، دادستان‌های فدرال آمریکا یک مرد پاکستانی را به داشتن ارتباط با جمهوری اسلامی و توطئه برای کشتن ترامپ متهم کردند. این امر باعث شد تا تلاش‌های نهادهای امنیتی ایالات متحده برای حفظ امنیت ترامپ در زمان کارزارهای انتخاباتی افزایش یابد.

روزنامه نیویورک‌تایمز روز ۲۵ آبان گزارش داد جمهوری اسلامی در ماه اکتبر و پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، به دولت بایدن پیام داد که قصد کشتن ترامپ را ندارد.

این در حالی است که جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته به دنبال آسیب رساندن به تعدادی از مقام‌های دولت نخست ترامپ بوده که در عملیات کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، و پیشبرد سیاست فشار حداکثری بر تهران دست داشتند.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه، برایان هوک، نماینده آمریکا در امور ایران، و جان بولتون، مشاور امنیت ملی، سه مقام دولت پیشین ترامپ بودند که پس از پایان دوران مسئولیت به دلیل تهدیدات جدی علیه جانشان، تحت حفاظت سرویس مخفی آمریکا قرار گرفته‌اند.

خبرهای بیشتر

شنیداری