ویرانی‌های به جا مانده از حمله حوثی‌های یمن به شهر رامات گان اسرائیل، ۲۹ آذر

حمله موشکی حوثی‌های یمن به اسرائیل ۱۱ میلیون دلار خسارت به بار آورد

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۲۹

کارمِل شاما هاکوهِن، شهردار رامات گان اسرائیل، اعلام کرد حمله اخیر حوثی‌های یمن به این شهر، ۴۰ میلیون شِکِل (۱۱ میلیون دلار) خسارت بر جای گذاشت.

حوثی‌های یمن، از گروه‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی در منطقه، بامداد پنج‌شنبه ۲۹ آذر با شلیک موشک بالستیک، اسرائیل را هدف قرار دادند.

وب‌سایت خبری تایمز اسرائیل گزارش داد سامانه‌های دفاعی این کشور موشک حوثی‌ها را «به‌طور ناقص» رهگیری کردند و کلاهک این پرتابه به ساختمان چندطبقه یک مدرسه ابتدایی در رامات گان اصابت کرد.

ارتش اسرائیل نیز وقوع این رویداد را تایید کرد و خسارت وارده به این مدرسه را ناشی از سقوط کلاهک موشک‌ حوثی‌ها پس از رهگیری دانست.

شهردار رامات گان ۲۹ آذر ضمن بازدید از محل برخورد موشک حوثی‌ها وعده داد ساختمان این مدرسه تخریب و از نو ساخته خواهد شد.

او خسارت وارده در پی حمله موشکی اخیر حوثی‌ها را ۱۱ میلیون دلار برآورد کرد و افزود: «خوشبختانه خسارت در نیمه‌شب به وقوع پیوست» و کسی در این رویداد آسیب ندید.

تعدادی از خودروهای پارک‌شده در این منطقه نیز در این حادثه متحمل خسارت شدند.

قرار است دانش‌آموزان این مدرسه برای ادامه تحصیل به‌طور موقت به مدرسه دیگری منتقل شوند.

رامات گان در مرکز اسرائیل واقع است و بخشی از منطقه تل‌آویو بزرگ به شمار می‌رود.

تایمز اسرائیل در ادامه گزارش خود نوشت حمله موشکی حوثی‌ها زمانی انجام شد که جنگنده‌های نیروهای هوایی اسرائیل برای هدف قرار دادن مواضع این گروه در مسیر یمن بودند.

ارتش اسرائیل پیش‌تر اعلام کرد «حملاتی دقیق» را علیه اهداف نظامی حوثی‌ها در یمن انجام داده است. این حمله‌ها بنادر و زیرساخت‌های انرژی در صنعا را هدف قرار دادند.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، در این رابطه گفت اماکنی در این عملیات هدف قرار گرفتند که حوثی‌ها از آن‌ها برای اقدامات نظامی خود استفاده می‌کردند.

از زمان آغاز مناقشه غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) سال گذشته، حوثی‌ها بارها اسرائیل را با پهپاد و موشک هدف قرار داده‌اند.

نتانیاهو: اسرائیل در حال محافظت از جهان در برابر حوثی‌ها است

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، ۲۹ آذر با اشاره به حمله اخیر ارتش این کشور به مواضع حوثی‌ها تاکید کرد اسرائیل در حال محافظت از جهان در برابر این گروه است و آمریکا و شماری دیگر از کشورها این موضوع را «درک می‌کنند».

او گفت: «هنگامی که اسرائیل علیه حوثی‌ها دست به اقدام می‌زند، به نفع تمام جامعه بین‌المللی عمل می‌کند.»

نتانیاهو افزود: «آن‌ها [حوثی‌ها] تنها به ما حمله نمی‌کنند. آن‌ها به تمام جهان حمله می‌کنند. آن‌ها به کشتی‌رانی و مسیرهای تجارت بین‌المللی حمله می‌کنند.»

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، ۱۰ آبان ۱۴۰۲ بر ضرورت توقف صادرات نفت و ارزاق به اسرائیل تاکید کرد و از دولت‌های اسلامی خواست با اسرائیل همکاری اقتصادی نکنند.

در پی اظهارات خامنه‌ای و شدت گرفتن مناقشه حماس و اسرائیل، حوثی‌ها حملات خود را به کشتی‌های بین‌المللی در دریای سرخ، تنگه باب‌المندب و خلیج عدن آغاز کردند و امنیت دریانوردی را در منطقه در طول ماه‎‌های گذشته به خطر انداختند.

دامنه این حملات حتی به اقیانوس هند نیز کشیده شده است.

خبرهای بیشتر

شنیداری