روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران، پس از وعده مدیرعامل مجموعه راه و شهرسازی قرارگاه خاتمالانبیای سپاه پاسداران درباره ساخت ورزشگاهی «در سطح جهانی» در تهران، در یادداشتی انتقادی با تیتر «بلبشوی ساخت ورزشگاه»، نوشته که ساخت ورزشگاه نه توجیه اقتصادی دارد، نه توجیه سیاسی و ورزشی.
در این یادداشت آمده: «در روزهایی که خبر میرسد پیست دوچرخهسواری ورزشگاه آزادی تبدیل به پاتوقی برای آبگوشتخوری شده و بقیه اماکن آن هم تقریباً بهلحاظ رسیدگی و توجه به امان خدا رها شدهاند و در روزهایی که حتی باید به شدت نگران ادامه روند بازسازی ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی بود، ناگهان خبر رسید که باز هم طرح ساخت یک ورزشگاه جدید برای پایتخت ریخته شده است!»
در ادامه با انتقاد از جانمایی ورزشگاه آمده: «تکرار مکررات است اگر عنوان کنیم در تهران به اندازه کافی ورزشگاه داریم، ولی آقایان به جای بازسازی درست آنها دائماً حرف از احداث ورزشگاه جدید میزنند، آنهم در شهر آفتاب، جایی که یادمان نرفته برپایی نمایشگاههای کتاب و حتی نمایشگاههای فصلی هم به دلیل عدم استقبال مردم در آن با شکست روبهرو شد. پس حالا چطور میتوان قبول کرد جای مناسبی برای ساخت ورزشگاه باشد!»
در ادامه این یادداشت آمده: «در شرح بیشتر اوضاع بد نیست تکههای این پازل دو تکه را کنار هم بگذاریم. چندی پیش بود که ناگهان شورای عالی واگذاری تصمیم به واگذاری ورزشگاههای بزرگ پایتخت از جمله آزادی، انقلاب، شیرودی، کبکانیان، کشوری، اردوگاه «امام رضا» رامسر و مجموعه سوارکاری نوروزآباد گرفت. موضوعی که البته با مخالفت صریح وزارت ورزش روبهرو و اعلام شد ورزشگاهها به عنوان سرمایههای ملی قابل واگذاری نیستند، اما ظاهراً حرف کتوشلوارپوشهای شورای واگذاری «برو»تر است و این یعنی اینکه باید شاهد آوارگی ورزش باشیم.»
این روزنامه تکه دوم پازل را برکناری سردار سابق سپاه از مدیریت عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی دانسته: «متعاقب این اتفاق، مسئله تغییر مدیریت شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی پیش آمد. تغییری که به نظر میرسد نقش مؤثری در ادامه روند بازسازی ورزشگاههای پایتخت داشته باشد. مهمترین آنها نیز ادامه بازسازی ورزشگاه آزادی است که به نظر میرسد با طرح دوباره ساخت ورزشگاه جدید باید با آن خداحافظی کنیم، مگر آنکه خلافش ثابت شود. از کنار هم گذاشتن این دو اتفاق میتوان به راحتی نتیجه گرفت که چرا باز هم شاهد مطرح شدن بحث ایجاد ورزشگاه جدید هستیم. ظاهراً قرار است سرمایههای ملی واگذار یا به حال خود رها شوند، ولی در عوض آن یک ورزشگاه در بدترین نقطه ممکن و بلااستفاده ساخته شود.»
در ادامه آمده: «لازم به تکرار است که نه پایتخت که هیچ جای دیگر نیازمند ساخت ورزشگاه بزرگ نیست و اگر هم قرار به ساخت ورزشگاه در استانهای دیگر باشد که البته این یکی لازم و از نان شب هم واجبتر است باید رو به ساخت ورزشگاههای کوچک، اما مجهز آورد، ولی بهطور قطع تهران نیازی به احداث ورزشگاه جدید ندارد.»
در پایان هم آمده: «در نهایت اینکه یک عدم هماهنگی بین دستگاهها مشاهده میشود. وزارت ورزش میگوید «نه»، جایی دیگر میگویند «بله» و ظاهراً این بله دوم محکمتر است، یعنی اینکه به جای بازسازی و رسیدگی به سرمایههای ملی، آنها را از سر خودمان باز کنیم و بعد برای اینکه عذابوجدان نگیریم برویم ورزشگاهی جدید بسازیم! آقایان باور کنید تهران به اندازه کافی ورزشگاه دارد. باور کنید این شهر آلوده نیازی به ورزشگاه جدید ندارد و اگر خیلی دغدغه ساختوساز ورزشی دارید اول ورزشگاههای پایتخت را درست بازسازی کنید و بعد به فکر ساخت ورزشگاه مناسب و مجهز در استانهای دیگر کشور باشید.»