تشکیل صف طولانی برای تماشای آثار هنری در نمایشگاهی در موزه هنرهای معاصر

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۸

با نمایش آثاری از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران در نمایشگاهی با عنوان «چشم در چشم»، صفی طولانی از علاقه‌مندان برای دیدن این آثار مقابل این موزه شکل گرفته است.

ویدیوها و عکس‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهند علاقه‌مندان به دیدن مجموعه چشم در چشم، در خیابان کارگر تهران، در صفی بلند مقابل موزه هنرهای معاصر می‌ایستند تا با خریدن بلیت و ورود به این موزه، آثار این مجموعه را تماشا کنند.

این نمایشگاه که از ۱۵ مهر ماه آغاز شده، قرار بود ۲۷ آبان‌ خاتمه پیدا کند که به دلیل استقبال زیاد تا روز چهارم آذر تمدید شده است.

در قالب نمایشگاه چشم در چشم، ۱۳۰ اثر از ۴۳ هنرمند ایرانی و ۵۳ هنرمند بین‌المللی با موضوع «تحولات هنری و مفهومی هنر پرتره» در گالری‌های شماره یک تا پنج موزه هنرهای معاصر به نمایش گذاشته شده است.

به گفته جمال عرب‌زاده، نقاش و مسئول برگزاری این نمایشگاه، برخی از این پرتره‌ها «از بهترین آثار موجود در گنجینه موزه هنرهای معاصر» هستند.

محمد خراسانی‌زاده، مدیرکل هنرهای تجسمی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران درباره این موزه گفت: «این نمایشگاه با رویکرد روان‌شناسی اجتماعی آماده شده است.»

در این نمایشگاه آثاری از پابلو پیکاسو، ونسان ونگوگ، آن‌ری‌دو تولوز لوترک، آلبرتو جاکومتی، ادوارد مونه، اندی وارهول، فرنان لژه، خوان میرو، کمال‌الملک، بهمن محصص، محمود جوادی‌پور، احمد اسفندیاری، مارکو گریگوریان، ژازه تباتبایی و برخی دیگر از هنرمندان به نمایش گذاشته شده است.

موزه هنرهای معاصر ۲۲ مهر ماه سال ۱۳۵۶، با تلاش شهبانو فرح پهلوی و با حضور محمدرضا شاه پهلوی، نلسون آلدریچ راکفلر، معاون رییس‌جمهوری وقت آمریکا، تامس مسر، رییس وقت موزه گوگنهایم و دو ویلد، رییس وقت موزه اشتدلیک آمستردام افتتاح شد و آثاری که در دهه ۵۰ به کوشش دفتر شهبانو فرح تهیه شده بود، در گنجینه این موزه قرار گرفت.

گنجینه موزه هنرهای معاصر یکی از مهم‌ترین و منحصربه‌فردترین مجموعه‌های هنری در جهان است که پس از انقلاب اسلامی بسیاری از آن‌ها با برچسب «ابتذال» از مقابل دیده‌ها کنار گذاشته شدند.

هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه چشم در چشم، آثار فرخ شایسته در گالری‌های هفت تا ۹ و آثار ایران در بینال ونیز هم در گالری شش موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درآمده است.

خبرهای بیشتر

شنیداری